Minä

 


Nimeni on Taavi Hölttä ja olen itseoppinut valokuvaaja Keski-Suomesta. Valokuvausta teen intohimolla sivutoimisesti ja pääelantoni saan sähkösuunnittelijan työtehtävistä. Silloin tällöin minut saattaa nähdä myös opettamassa pienille lapsille parkouria. Aloitin valokuvauksen vuonna 2008 maisemakuvauksella Lapin Saariselällä ja vuonna 2011 kuvasin ensimmäiset dokumentaariset hääkuvaukset Kuopiossa Fagernäsin kartanolla. Hääkuvaus onnistui ja Hannan sekä Markon hääkuvia voittekin käydä ihailemassa galleriassa. Ensimmäinen hääkuvaukseni olikin urallani käännekohta jossa mielenkiintoni siirtyi maisemakuvauksesta hää- ja muotokuvauksiin. Siitä lähtien olenkin opiskellut miten saan jokaisen meidän ainutlaatuiset kasvot, ilmeet, eleet ja persoonan tallennettua kuvaan.

Ihmisten kuvaaminen palveleekin hyvin omaa persoonallisuuttani, koska tykkään asioida ja keskustella erilaisten ihmisten kanssa joka on tärkeä osa laadukasta asiakaspalvelua valokuvaajan työssä. Älkää ihmeessä epäilkö kuitenkaan ottaa yhteyttä jos toiveissanne olisi tarve esimerkiksi asunto- tai tuotekuvaukselle. Toisaalta olen myös kiinnostunut hyvin paljon tekniikasta mitä tulee kameroihin. Ajattelen, että laadukkaan kuvaajan pitää tuntea kuvauskalustonsa todella hyvin, jotta voi toimittaa esimerkiksi dokumentaarista hääkuvausta ilman, että hääparin tarvitsee pelätä epäonnistuneita hääkuvia. Laitteistostani löytyykin aina tarvittaessa varakameraa, salamalaitteita sekä erilaisia valonmuokkaimia tuomaan rikkautta kuviin.

Jos kiinnostuitte tai koette, että teillä olisi tarvetta kuvaajalle niin käykää ”Yhteystiedot” -sivuilla täyttämässä yhteydenottolomake niin pääsemme keskustelemaan tarkemmin kuvaustarpeistanne. Palvelen teitä mielelläni.